Free track counters
Lovely Counter
Foto's van Hillegom

Dick Zwaan

Contactpagina


Mijn naam is Dick Zwaan (1951), geboren in de Zijpe (Noord-Holland) en sinds 1966 woonachtig in Hillegom. Via mijn site maak ik u deelgenoot van mijn hobby's, namelijk genealogie en daarnaast historie in het algemeen en Hilllegom & de Bollenstreek in het bijzonder.

Als u op- of aanmerkingen, aanvullingen, vragen etc. hebt kunt ik u hierover contact met mij opnemen. Ik zal dan zo nodig de gegevens aanpassen en/of aanvullen.U krijgt in elk geval feedback van mij!

Naast de op deze site vermelde informatie is er nog een andere site, waarop ik mijn genealogische gegevens bijhoud. Deze site is altijd 100% actueel en vermeldt de laatste door mij gevonden informatie.

Geneanet

De site wordt gehost bij Geneanet en is te bereiken via http://gw.geneanet.org/dickduck. Via de link hiernaast kan deze site worden geopend (opent in een nieuw venster!)

Ik wens u veel (kijk- & lees)plezier bij het browsen door mijn site!

Contact opnemen

Via onderstaande link kun je (via je eigen email-account) contact opnemen voor vragen en/of opmerkingen.
Vul het formulier zoveel mogelijk in. Ik doe mijn best om je vragen of opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden.

   Stuur Mail

Wil dit op één of andere manier niet lukken, stuur dan handmatig een mail naar het hierondervermelde mail-adres. Vermeld als onderwerp "Reactie Familiezwaan.nl" en in de mail je eigen naam, woonplaats, emailadres en je vraag of opmerking.

Dick ZwaanVia de contactpagina kunt u uw op-/aanmerkingen melden. Ik ben u zeer erkentelijk voor uw bijdragen.

search engine by freefind
Ontwerp: OneSwan 2016   Laatst bijgewerkt: september 2023