Stamboom van de familie Langmuur

Voorzijde

Geschiedenis van een Nederlands-Zweedse familie

In dit boek worden in 414 pagina's de nakomelingen beschreven van het echtpaar Willem Langmuer en Annetie Bedael. Zij leefden en woonden in de eerste helft van de 17e eeuw in Amsterdam en Stockholm.

Korte beschrijving van de inhoud van het boek

Primaire vermeldingen

Extra toevoegingen
Naast de beschrijving van de afstammelingen van dit 'oer'echtpaar zijn in dit boek ook toegevoegd:

Index en uitgangspunt

Naast de -uiteraard - veel voorkomende naam Langmuur (137 personen met diverse spellingen) worden ook grote delen van de families Brittijn (133 personen), Teeuwen (57 personen), Mioch (52 personen) en Slottje (41 personen) in dit boek uitvoering beschreven.

Welke bestelmogelijkheden zijn er?

U kunt de boeken alleen via de site van Amazon.nl bestellen. Klik hier (opent in nieuw tabblad); daar geldt de retailprijs die ± € 38,15 bedraagt, inclusief verzendkosten.

Kan ik het boek inzien?

Ja, dat kan door een voorbeeld van het boek te downloaden Klik hier, (opent in nieuw tabblad). Dit is een (PDF-)document waar een 16-tal willekeurige pagina's uit het boek zijn samengevoegd.
U kunt dit voorbeeld zelf opslaan, uitprinten of doorsturen.

Aanvullingen en correcties

Het is onvermijdelijk dat er bij het opbouwen van een database met genealogische gegevens fouten ontstaan. Soms ben je aangewezen op informatie van derden, die niet gecontroleerd kan worden en door de steeds strengere privacywetten kunnen gegevens van de laatste 100 jaar niet altijd of zelfs helemaal niet meer worden gecheckt in de gemeentelijke, proviciale en landelijke archieven.
Na de totstandkoming van het boek kunnen er aanvullingen en correcties ontstaan. Deze kunnen niet meer in het boek worden gepubliceerd.
Vindt u toch een fout in het boek, of heeft u aanvullende informatie, geef dat dan door 'stel uw vraag' hieronder. De informatie kan uiteraard niet meer in het boek opgenomen worden, maar zal wel worden aangepast op mijn genealogische site gw.geneanet.org/dickduck.
Ik ben u in elk geval dankbaar voor uw aanvullingen, correcties en opmerkingen.

VRAGEN?

Voorzijde

Als er verder nog vragen zijn, kunt u deze stellen via deze link Stel uw vraag of, als dat niet lukt, via een mail vanuit uw eigen mailprogramma naar het hiernaast vermelde email-adres. Vermeld daarbij wel uw naam, emailadres en wat uw vraag is. Ik probeer uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.